کانتینر مسکونی

3 - مامیس کانکس

 کانتینر مسکونی همان کانتینر استاندار می باشد ،جهت استفاده مسکونی بایداز عایق سرما و گرما برخوردار باشد.
ساخت کار به این صورت می باشد که ابتدا کانتینر رفع معایب می شود سپس زنگ زدایی می گردد و بعد توسط جوشکاران از درون با استفاده از پروفیل 40*40 قید بندی می شود و سپس برشکاران ماهر جای درب و پنجره ها راروی بندها مشخص کرده و سپس در مرحله عایق کاری و بعد دیوار پوش ام دی اف یا پی وی سی انجام می گیرد.پس از آن کف پوش نصب شده و سپس کانتینر آبندی شده و بعد نقاشی و رنگ آمیزی و در مرحله آخر برق کشی استاندارد انجام می گیرد و به اینگونه کانتینر مسکونی آماده به بهره برداری می رسد.
جهت مشاهده کانتینرهای مسکونی به گالری محصولات مراجعه نمایید.

طراحی سه بعدی کانتینر مسکونی

این مرحله در ساخت یک کانتینر مسکونی بی عیب و نقص و مطابق با آنچه در ذهن شما پی از اقدام به این کار نقش بسته است بسیار مفید بوده و پیشنهاد می کنیم برای طراحی سه بعدی کانتینر مسکونی از نرم افزار های کامپیوتری نظیر تریدی مکس و راینو استفاده کرده و همچنین برای نقشه ها و پلان های دوبعدی نیز از اتوکد استفاده کنید.

تزئین کانتینر مسکونی

تزئینات و یا همان دکوراسیون داخلی کانتینر مسکونی باید بگونه ای باشد که حس آرامش بخش فضای یک خانه را به باشنده القا کند و در عین حال دارای دوام و پایداری مناسبی در برابر انواع شرایط اقلیمی باشد.استفاده از لمینت پارکت برای کف سازه ، دیوار پوش های پی وی سی برای دیواره ها و سقف پیشنهاد ویژه ما برای تزئین فضای داخلی می باشد.

عایق بندی کانتینر مسکونی

این مورد در ساخت کانتینر مسکونی بسیار حائذ اهمیت بوده چرا که جداره های خارجی آن را ورق های فولادی تشکیل داده اند و اگر بخوبی دیواره ها و سقف عایق بندی نشود در تابستان فضای داخلی بسیار گرم و در زمستان سرد خواهد بود. برای عایق بندی جداره های این سازه می توان از انواع روش ها و مصالح استفاده کرد که پشم سنگ ، فوم ، پلی استایرن و پلی اورتان معمول ترین آنها بوده اما نوع پلی اورتان بهترین گزینه خواهد بود.

امکانات کانتینر مسکونی

هر آنچه در یک ویلا یا خانه مسکونی وجود دارد می توان در جز امکانات کانتینر مسکونی در نظر گرفت. بخش هایی مانند بازشو ها و پنجره ها ، اتاق خواب ها و آشچز خانه و همچنین سرویس های بهداشتی. تمامی اینها به برنامه ای که در ابتدا تعیین کرده و نقشه هایی که برای ساخت ترسیم کرده اید بستگی داشته و مطابق همان برنامه ها می توانید در فضای داخلی آنها را قرار دهید و در این مورد محدودیتی وجود ندارد.

انواع کانتینر مسکونی

کانتینر مسکونی را به روش ها و سبک های مختلف با ابعاد و امکانات متفاوتی می توان طراحی و تولید نمود که در ادامه چند نمونه از معمول ترین آنها را تشریح کرده ایم. انتخاب یکی از این موارد بستگی به مقدار فضای مورد نیاز و البته بودجه خریدار خواهد داشت.

کانتینر مسکونی دوقلو

در این روش برای افزایش مقدار فضای زیر بنا و از همه مهمتر عرض سازه اقدام به ساخت کانتینر مسکونی دوقلو می کنند که در واقع دو  کانتینر 20 یا 40 فوت را در کنار یکدیگر قرار داده و یک طرف دیواره هر کدام را حذف و آن دو را با جوش ممتد به یکدیگر متصل می کنند. این کار باعث می شود پلان مناسب تر با تقسیمات استاندارد برای اتاق خاب ها و دیگر فضا های فرعی در اختیار داشته باشیم.

کانتینر مسکونی 40 فوت

در برخی موارد به دلایلی از جمله کمبود فضایی که در اختیار داریم فقط از یک کانتینر 40 فوت برای ساخت سازه مسکونی استفاده می کنیم. در چنین حالتی باید از نوع های کیوب یا همان ارتفاع بلند استفاده کرده و معمولا در آن فقط یک اتاق خواب می توان تعبیه نمود. عرض این بنا نیز کمی باریک تر از حالت دوقلو بوده که در واقع عرض فضای داخلی 2.4 متر خواهد بود.

نظرات خود را بنویسید


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اینستاگرام مامیس کانکس
واتساپ مامیس کانکس